Barn vågner op med øremærker

En af de sidste ting forældre, der går ind i sengen, vil høre, er lyden af ​​deres barn, der græder fra smerten af ​​en ørepine. Nighttime ørepine smertefulde nok til at vække dit fredeligt sovende barn kan ikke komme ofte, men de er ofte alvorlige, når de gør det. At kende fakta om natten ørepine hos børn kan hjælpe med at minimere stress, samtidig med at du maksimerer din evne til at hjælpe dit barn med at komme igennem denne almindelige men smertefulde oplevelse.

Årsager

Selvom årsagerne varierer, er dit barns smertefulde nighttime earaches sandsynligvis stammer fra en mellemøreinfektion. Ifølge Dr. Evet Benjamin, børnelæge og forfatter til bogen “Pediatric Answers”, er ørepine-inducerende mellemøreinfektioner den mest almindelige infektion hos amerikanske børn, især spædbørn og småbørn. Disse infektioner opstår typisk, når der opstår væske i dit barns mellemør, ofte som følge af allergi eller sygdom, som f.eks. En øvre luftvejsinfektion. Lynn Marotz, en registreret sygeplejerske og forfatter til bogen “Sundhed, sikkerhed og ernæring for det unge barn”, siger, at andre mulige årsager til dit barns nattlige ørepropper omfatter tænderudbrud, komprimeret ørevoks og fremmedlegemer i øret.

Symptomer

Et barn, der vågner op med ørepine, viser ofte ekstrem tårefølelse som følge af smerte og ubehag fra smerten. Ukontrolleret grædende – især når du er i liggende stilling, bemærker marotz – og andre tegn på øresmerter, såsom irritabilitet, nervøsitet og trækker eller trækker i øret, er almindelige i løbet af natten med ørepine. Andre tegn, du måske opdager, omfatter høreproblemer, øreudladning, rødme i det ydre øre og feber.

Retsmidler

Selv om øjenpine symptomer ofte ser ud til at være alvorlige, bør du i de fleste tilfælde ikke have brug for at skynde dit barn til nødrummet om natten. Fokus på at minimere dit barns smerte nok til at lade hende sove sovende. Ifølge Medline Plus Medical Encyclopedia er forskellige hjemmemekanismer aktuelt øre dråber, såsom kropstemperatur olivenolie, liggende i en let skrånende stilling og smertestillende midler, som f.eks. Acetaminophen eller ibuprofen.

Overvejelser

Dr. Robert H. Pantell, University of California-San Francisco professor i pædiatri og medforfatter af bogen “Pas på dit barn”, bemærker, at to almindelige barndomsimmuniseringer – man beskytter mod hæmofilus influenza B og den anden mod pneumokokker – Typisk forhindre mest alvorlige mellemøreinfektioner hos amerikanske børn. Overvej at tage dit barn til din primære læge dagen efter natten ørepine for at kontrollere årsagen til øre smerte, især hvis dit barn ikke synes at være bedre. Dit barns læge vil foretage en grundig fysisk eksamen og spørge om symptomernes varighed og sværhedsgrad. I visse tilfælde kan lægen ordinere antibiotika, og sørg for, at dit barn tager medicinen i den ønskede tid for at minimere fremtidige nattepine.

Advarsel

Hvis dit barn vågner op med en alvorlig ørepine og pludselig ophører med at klage over smerte, kan hun have et brudt trommehinde, en potentielt alvorlig komplikation, der kan føre til tab af hørelse. Indsæt aldrig væsker i dit barns berørte øre, hvis hun kan have et brudt trommehinde, da det kan forårsage infektioner. Andre tegn på perforeret trommehinde indbefatter drastisk stigende øreproblemer, øreafløb og svimmelhed, noter Medline Plus.