Basale tisse tæve fodbold spiller

Pee wee fodbold tjener som et barns introduktion til den organiserede version af sporten. Når et barn registrerer sig for tisse fodbold, ungdoms fodbold eller Pop Warner, skal han vide, at han vil være forpligtet til at øve mindst fire dage om ugen og spille et spil en gang om ugen. I praksis bliver spilleren undervist i, hvordan man kører de grundlæggende spil i sporten.

Dette er en af ​​de mest grundlæggende spil i ungdoms fodbold. Quarterbacken rager op bag midten og tager snap. Som han falder tilbage, vil han have bolden i sin venstre hånd, da han bliver klar til at holde bolden til løbebagen. Kørerbacken skærer rigtigt, og det gør det muligt for quarterback at holde bolden i løbende midtsektion. Da dette sker sker den rette tackling med at blokere den defensive ende til indersiden af ​​feltet, og den stramme ende blokerer den ydre linebacker på ydersiden. Kører tilbage løber gennem hullet skabt af disse blokke. Dette spil er enkelt, men det kræver timing, styrke, hurtighed og koordinering.

Dette er en af ​​de hyppigste spil, der bruges i tisse fodbold. Det kræver ikke, at quarterback skal aflevere bolden til nogen, og nedskære sandsynligheden for en fumle. Quarterbacken tager snap fra midten og løber straks højre eller venstre bag blokeringserne. Han løber så hurtigt som muligt mod begge sider, og når han ser, at ingen tacklere kan nå ham, vender han op og løber så langt og hurtigt som muligt. Dette er et simpelt spil, der lægger meget af ansvaret på quarterbacken. Hvis han er en top atlet, har han en god chance for at gå ud af forsvaret og skabe et stort spil.

Det forbipasserende spil er forenklet på tisse-niveauet. Trænere må ikke forsøge at passere bolden, før holdet har spillet mindst to spil, og han kan se, at spillerne forstår det grundlæggende i pass blokering. På den stramme endepas falder quarterbacken tilbage fem trin efter at have taget snap. Offensiv linjen blokerer for at holde defensive linemen fra at komme tæt på quarterback. Den stramme ende løber 7-til-10 meter fra linjen af ​​scrimmage og vender om til ansigt quarterback. Quarterback kaster bolden til den stramme ende midsektion. Modtageren sikrer bolden og løber for mållinjen.

Dette spil er designet til at få forsvaret til at køre til den ene side af banen og få spillet til at gå til den anden side. På kuglens knap løber quarterbacken til højre som om han kører en quarterback sweep. Men da han kommer uden for den rigtige tackle, løber den brede modtager på højre side mod quarterbacken og sikrer en håndoffering. Han løber i topfart til venstre og skærer opefter så snart han ser en åbning. Dette spil vil ofte resultere i en stor vinder, hvis lovovertrædelsen har kørt fejningen med en vis grad af frekvens. Forsvaret vil tro, at spillet går rigtigt, og når det indser, at spillet går på den modsatte måde, er det for sent. Dette spil er risikabelt, fordi det kan være svært for modtageren at tage en handoff, mens både han og quarterback kører med høj hastighed i modsatte retninger.

Hand Off

Ingen fumling

The Passing Game

Risikofyldt forretning