Buttered toast & bodybuilding

Personlige trænere, konkurrencedygtige bodybuilders og bodybuilding-blade tilbyder næring til bodybuildere som en kompliceret proces. Inkorporering af kosttilskud, pulvere, tilsyneladende bisarre spisevaner og præcise målinger af næringsstoffer, kan en bodybuilding-diæt virke noget skræmmende. Når man ser på næringsstoffer i dagligdags fødevarer som smørret toast, viser det sig imidlertid, at sådanne drastiske ændringer i din kost ikke behøver at være nødvendige.

Smør vs Margarine

Som “buttered toast” kan generelt henvise til toast toppet med enten smør eller margarin, er det vigtigt at kende de potentielle ernæringsmæssige fordele ved begge disse spreads. Ifølge data fra US Department of Agriculture’s National Nutrient Database er der få forskelle mellem usaltet smør og usaltet margarin i deres samlede fedt, kalorier, vitaminer og mineraler. På grund af dets mælkeindhold har smør dog ca. 10 gange protein i margarine og indeholder calcium og D-vitamin, som begge er vigtige for at udvikle dine knogler sammen med dine muskler. Mens margarine mangler disse forbindelser, indeholder den ca. fire gange E-vitamin, hvilket hjælper med at forhindre skade på sunde muskler, to gange vitamin A, som hjælper knoglevækst og meget mindre mættet fedt end smør. Da begge har deres fordele og ulemper, afhænger valget mellem smør og margarine stort set af dine kostbehov og præferencer.

Hvid vs Hele Hvede

Mens valget mellem smør og margarine ikke er indlysende, gør forskellene mellem hvide og hele hvede brød til en meget lettere beslutning. Begge typer brød indeholder marginale mængder fedt, vitaminer og mineraler, og begge har omtrent samme mængde kalorier og kulhydrater, ifølge USDA næringsstofdatabasen. På trods af disse ligheder indeholder helhvedebrød mere end dobbelt så meget protein pr. Vægt og fire gange fiberen af ​​hvidt brød. Da begge disse næringsstoffer er afgørende for at opbygge magert muskel og fede fedt, er hele hvede brød et bedre valg for bodybuildere end hvidt brød.

Ernæringsmæssigt indhold

Brug 1 spsk. Af smør og to skiver helhvedebrød, smørret toast indeholder 254 kalorier, 13,6 g fedt og 25,6 g kulhydrater. Med 8,3 g protein kan 4,6 g fiber og 294 mg natrium, buttered toast betydeligt bidrage til din kost med lidt uønskede næringsstoffer. Selv om dens fedtindhold er noget højt, kan du spise smørret toast med morgenmad, så du kan koncentrere det meste af dit essentielle fedtindhold om morgenen. Dette efterlader dig med resten af ​​dagen for at forbrænde disse fedtstoffer og spise højt kulhydrat-, højprotein-, fedtfattige og næringsrige fødevarer.

Som del af et måltid

Selvom det kan være en fantastisk måde at opfylde dine daglige fedtbehov på, når du tilføjer betydelige mængder protein og fiber, bør smørret toast ikke spises som et måltid. Som en del af din morgenmad skal du tilstræbe at spise en servering af protein, en servering mejeri og mindst en frugt og en grøntsag med din buttered toast. Tildeling af en grøntsagsbelastet omelet med tomat og drikker et glas skummetmælk med din toast kan for eksempel være en fantastisk måde at opfylde mange af dine daglige næringsbehov på starten af ​​dagen. Mens dine bodybuilding-mål kan kræve yderligere fødevarer og kosttilskud, kan spise en stor næringsrig morgenmad være en fantastisk måde at undgå efterkørsel og hungersnød i løbet af dagen.