Cykler til overvægtige mennesker

Overvældende mennesker ser ofte på at cykle som en måde at tabe sig på. Cykling vil hjælpe med at kaste overskydende pund, men kun hvis det kombineres med sund kost og andre vægttabteknikker. Nogle lidt overvægtige mennesker, der forsøger at køre langdistancecykler for at skære ned, finder ofte, at de rent faktisk går op, fordi den anstrengende træning øger appetitten. En overvægtig persons første udfordring er at finde den rigtige cykel, din gennemsnitlige 10-hastighed understøtter ikke 300 eller 400 lbs.

Butikker og hjemmesider

Tjek lokale cykelbutikker og kig på websteder for at finde cykler lavet til ekstra store mennesker. Nogle virksomheder specialiserer sig i cykler til meget tunge mennesker. De har typisk stærke stålrammer, langt tungere men langt stærkere end den lette vægt kulstof eller andet metal, der anvendes til almindelige cykler. Nogle virksomheder garanterer cykler for op til 550 kg. Mange tilbyder cykler til 300-pund.

Fat dæk og fælge

Få en cykel med fede dæk og stærke fælge og eger. Super-tynde dæk med 1/4-tommer eller mindre gummi på vejen er fint til racing, men ikke for tungvoksne. Store fælge og store dæk understøtter vægten bedre, men skal være på tunge fælge med stærke stål eger. Mange mountainbike dæk og fælge fungerer godt for overdimensionerede mennesker, fordi de er bygget til at modstå spring og hopper på hårde klipper.

Big Saddle and Pedals

Find et stort sæde. Selv mange regelmæssige touringcyklister ser på alternativer til det traditionelle tynde cykelsæde, men et bredere sæde er afgørende for en stor person. Find den stærkeste stolpe, du kan få, og sørg for at den kan fastgøres sikkert, så den ikke glider under tryk. Få større pedaler også, bredere og tykkere end normale pedaler. Brug metalpedaler, ikke noget lavet af noget let kompositmateriale.

Cruiser eller Trike

Køb en cruiser stil, med en nedre bar for lettere montering. Mange tunge mennesker vælger en ramme mere som den gammeldags “piges cykel” med et toprammedlem skrånende skarpt ned til sædeposten. Overvej en trehjulet cykel – en række producenter producerer nu trehjulede cyklusser, som er mere stabile for overvægtige ryttere.

Se på liggestole, hvor rytteren sidder ved en mere normal sidevinkel i stedet for monteret oven på en sadel. En liggestole har råd til den samme mængde motion, men med mindre belastning på ryggen og andre muskler. Liggende cykler er også lettere at montere og er mindre tilbøjelige til at tippe over, en vigtig overvejelse med overvægtige ryttere.

Har nogen cykel dimensioneret til at passe til rytteren. Sadelhøjde, styret placering, pedal vinkel længde, selv rammens højde og længde har alle indflydelse på rytterens komfort og evne til at køre nemt. En persons krop er i kontakt med cyklen i tre områder: håndtag, sæde og pedal. Hvis disse positioner ikke er komfortable, vil rytteren ikke være komfortabel og vil heller ikke ride så langt, så ofte eller så ofte. Nogen 6 fod 5 inches høj vil ikke passe ordentligt på en cykel bygget til en 5-fods person.

liggecykler

Størr cyklen