Diarré og svimmelhed med magnesium overdosering

Magnesium er tilgængelig i mange fødevarer, såsom nødder, bønner og korn, og i multivitaminer, der indeholder mineraler. Mennesker med lavt indhold af magnesium eller med visse sundhedsmæssige betingelser nyder godt af magnesiumtilskud. Kommercielle magnesiumpræparater er også tilgængelige som antacida og som afføringsmidler. Forbruger nok magnesium til at forårsage en overdosis kan være farlig. Kontakt en kvalificeret sundhedsudbyder, inden du tager supplerende magnesium.

Magnesium Fordele

Magnesium er afgørende for knoglevækst og vedligeholdelse og for nerve og muskelfunktion. At få nok magnesium i kosten er nyttigt for mennesker med tilstande som højt kolesterol, osteoporose, angina og præmenstruelt syndrom. Imidlertid kan forbruge store mængder magnesium i kosttilskud, afføringsmidler eller antacida føre til alvorlige bivirkninger.

Bivirkninger

Magnesium kosttilskud normalt ikke forårsage bivirkninger, men du behøver ikke at overdosis på magnesium for at udvikle diarré. Det er en af ​​de mere almindelige bivirkninger af magnesium sammen med ubehagelig mave. Nogle mennesker oplever også kvalme og opkastning, når de tager ekstra magnesium.

Magnesium overdosering

En overdosis af magnesium kan forårsage de mere almindelige bivirkninger af diarré, ubehagelig mave og kvalme, sammen med andre effekter, der kræver øjeblikkelig lægehjælp. Hvis du tager magnesium kosttilskud og udvikler svimmelhed, ekstrem døsighed, besvimelse, rødme, åndedrætsbesvær, forvirring, eller sløret eller dobbelt vision, skal du straks kontakte din læge. Disse symptomer kan være tegn på alvorlig elektrolyt ubalance, unormalt lavt blodtryk eller en langsom eller uregelmæssig puls. De kan føre til muskelforlamning eller s koma og kan endda være dødelig.

Kontraindikationer

Hvis du er gravid og tager blodtryksmedicin med calciumkanalblokerer, kan magnesiumtilskud øge risikoen for bivirkninger som svimmelhed, væskeretention og kvalme. Hvis du tager magnesium samtidig med at du tager antibiotika eller bisfosfater, kan du reducere absorptionen af ​​medicin, hvilket gør dem mindre effektive. Nyresvigt kan forårsage opbygning af magnesium i kroppen, hvis du tager magnesiumtilskud eller fordøjelsesmidler, der indeholder magnesium. Dette kan føre til overdosis bivirkninger. Nogle diuretika har også denne effekt. Kontakt din læge, inden du bruger magnesiumtilskud, antacida eller afføringsmidler, hvis nogen af ​​disse situationer beskriver dig.

Den tolerable øvre indtagsniveau for magnesiumtilskud er 350 milligram pr. Dag for mennesker i alderen 9 år og derover, ifølge Office of Dietary Supplements. Kontoret rapporterer, at læger kan anbefale højere doser til behandling af specifikke medicinske problemer. Den højeste medicinske dosis er 1.830 milligram dagligt for migrænehovedpine i form af magnesiumcitrat i tre opdelte doser i op til tre måneder. Tal med din læge, før du tager doser af magnesium højere end det øvre indtagsniveau.

Dosering