Er appetitundertrykkende gode eller dårlige?

De fleste bruger appetitundertrykkende midler til at forsøge at tabe sig. Du kan bestemme, om appetitundertrykkende stoffer er gode eller dårlige for dig med råd fra din sundhedspersonale. Over-the-counter appetitundertrykkende stoffer er ofte ikke videnskabeligt bevist at være sikre eller effektive. Receptpligtige appetitundertrykkende midler kan være gode for morbidt overvægtige patienter, men er dårlige for kosmetisk vægttab.

Bare fordi du kan købe en appetitundertrykkende i butikken, betyder det ikke, at det er godt for dig. Nogle af ingredienserne i over-the-counter appetit suppressants kan have ukendte bivirkninger eller reagere med medicin. U.S. Food and Drug Administration vurderer hver ingrediens for sikkerhed. Nogle almindelige kosttilskud, der hævder at hjælpe dig med at undertrykke din appetit og deres sikkerhedsværdier er: Chrom, sandsynligvis sikkert; grøn teekstrakt, muligvis sikkert; forbudte stoffer ephedra og landsmallow, sandsynligvis usikre. Der er utilstrækkelig information for FDA at afgøre, om hoodia er sikkert.

Nogle personer af medicinske og praktiske årsager bør undgå visse typer appetitundertrykkende midler. Kombination af nogle appetitundertrykkende midler med en MAO-hæmmer taget inden for de sidste 14 dage kan forårsage ekstremt højt blodtryk. Appetitundertrykkende midler kan få dig til at teste positivt for amfetaminer i en urinscreeningstest. Det kan også forårsage alvorlige bivirkninger, når de kombineres med lægemidler, der anvendes under kirurgi og tandbehandling.

Receptpligtige appetitundertrykkende midler fra en læge er typisk ordineret til overvægtige patienter med et kropsmasseindeks på mindst 27. Med din læge godkendelse er nogle appetitundertrykkende midler gode til kortvarig brug. Disse lægemidler omfatter phentermin, diethylpropion og phendimetrazin. U.S. Food and Drug Administration anbefaler at tage disse tre appetitundertrykkende stoffer i højst et par måneder. Alle tre lægemidler producerer almindelige bivirkninger, herunder søvnløshed og nervøsitet. Desuden kan phentermin forårsage forhøjet blodtryk og hjertefrekvens og diethylpropion kan forårsage svimmelhed og hovedpine.

Chrom er et mineral, der sælges som kosttilskud for at undertrykke appetitten. Den omfattende database om naturlige lægemidler siger, at krom muligvis producerer en ubetydelig mængde vægttab på ca. 2 pounds i løbet af to til tre måneder. Databasen siger, at der på tidspunktet for offentliggørelsen er behov for mere videnskabelig test for at afgøre, om krom er en god eller dårlig appetitundertrykkende. At tage et kromtilskud kan være en ineffektiv måde at forsøge at tabe sig på, men når det bruges i seks måneder eller mindre, er det sandsynligt, at det er sikkert for de fleste voksne.

Hoodia er en urt solgt som en over-the-counter appetit suppressant, men det betyder ikke, det er godt at hjælpe dig med at tabe sig. Der er ikke noget videnskabeligt bevis pålideligt nok til at understøtte brugen af ​​hoodia som appetitundertrykkende ifølge oplysninger fra National Center for Alternativ og Supplerende Medicin.

Sikkerhed

Overvejelser

Fra din læge

Chrom

Hoodia