Er lære lommer sunde?

Lean Lommer fremstilles af Nestle. Der er tretten sorter af magre lommer, hvoraf mange er lavet med fuldkornsskorpen, protein, calcium og fiber. Lean Lommer pryder portabilitet for at give mulighed for multitasking i løbet af måltiden, hvilket er fantastisk for travle mennesker. Per Nestles hjemmeside har hver sort af magert lomme 9 g fedt eller mindre, 0 g transfedt og 360 kalorier eller mindre pr. Portion.

En servering af Lean Lommer er en lomme. Det er vigtigt at bemærke, at der er to lommer i hver pakke, så hvis du spiser dem begge, bliver du nødt til at fordoble alle tallene på ernæringsfaktaetiketten. De mest kalorier, en Lean Pocket vil have, er 360. Baseret på en kost med 2000 kalorier, som er standarden for ernæringsmærkning, giver en Lean Pocket højst 18% af dine samlede kalorier for en dag. Dette repræsenterer et lavt til moderat kalorieindhold for et måltid.

Lean Lommer har 9 g fedt eller mindre afhængig af sorten, og ingen transfedt i nogen af ​​deres sorter. Der er 15 til 30 mg cholesterol i Lean Pockets, afhængigt af den smag du vælger. Til fedt og kolesterol betragtes Lean Pockets lav til moderate kilder til fedt og kolesterol, hvilket er godt for dem, der forsøger at se deres indtag.

Hver magert lomme har 10 til 12 g protein pr. Portion. Protein fungerer i kroppen for at opbygge og reparere muskler og producere hormoner og antistoffer. Den mængde protein du har brug for på en dag varierer afhængigt af din kropsstørrelse, aktivitetsniveau og din alder. De fleste voksne kvinder kræver ca. 45 g protein, og de fleste voksne mænd kræver cirka 55 g protein om dagen. Lean Lommer er en god kilde til kosten protein.

Lean lommer er ikke lavt kulhydrat, men de indeholder kostfibre. Hver lomme har omkring 40 g kulhydrat, eller næsten tre carb udvekslinger for mennesker tæller deres carbs. Hvis lommen er hele dit måltid, er det en god mængde kulhydrat. Hvis du planlægger at spise noget andet med carbohyrat i det, kan du gå over de anbefalede tre til fem portioner carbs per måltid. Mindst 10 sorter af Lean Lommer har fuldkornsskorpen. Fiberen, der er tilvejebragt i Lean Pockets, ligger generelt fra 1 til 3 g. En servering af standard fuldkornsbro har normalt 3 g fiber.

Som med de fleste produkter, der er mikrobølge klar i løbet af få minutter, er Lean Pockets ikke lave i natrium. Afhængigt af den smag du vælger, vil din lomme gennemsnitligt være omkring 500 mg natrium, hvilket er omtrent det samme som en servering af dåse suppe. Dette er ikke det bedste valg for dem, der ønsker at begrænse deres natriumindtag.

Servering Størrelse & Kalorier

Fedt og kolesterol

Protein

Carbohydrat og Fiber

Natrium