Gør en-en-dag vitaminer hjælp med vægttab?

En-en-dag vitaminer er ikke specielt formuleret til at hjælpe med et vægttabsprogram. Men ifølge hjemmesiden One-a-Day kan vitaminerne hjælpe med at sikre, at du får den anbefalede mængde nødvendige vitaminer og mineraler. Dette kan holde dig sund og energisk, som igen kan yde støtte til dit vægttabsprogram.

One-a-Day Product Variety

En-en-dag multivitaminer er tilgængelige i en række forskellige formler, der retter sig mod specifikke køn og sundhedsproblemer. Kvinders formler omfatter aktiv metabolisme, overgangsalderen, prænatal, aktiv sind og krop, original og 50 plus fordel. Mænds formler omfatter Mænds sundhed, Pro Edge og 50 Plus Advantage. Andre versioner omfatter Cholesterol Plus, Energi, Essential, Maximum, VitaCraves og Teen Advantage for ham og hende.

En-dages energisupport

En-en-dag-formler kan give energi til den slags fysisk aktivitet, der understøtter vægttab. Ifølge ACE Fitness-hjemmesiden kan øget energi hjælpe dig med at udføre bedre og kan igen hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier. Især En-en-Dag Energi Blanding og Kvinders Active Mind and Body formler giver en naturlig guarana koffein blanding og B-vitaminer designet til at omdanne mad til brændstof, der giver energi og mental alertness.

En-en-dag-metabolisme støtte

One-a-Day Women’s Active Metabolism er specielt formuleret til at hjælpe med at stimulere og understøtte dit stofskifte. Ifølge webstedet One-a-Day bør du bruge den aktive metabolisme-formel i forbindelse med en sund, balanceret kost- og træningsprogram. Ifølge en-en-dag indeholder aktiv metabolisme ikke hårde stimulanser. I stedet indeholder den tilstrækkelige vitaminer og mineraler, som er vigtige elementer i ethvert vægttabsprogram.

Advarsel

Webstedet om en dag siger, at du ikke bør tage flere multivitaminer, mens du bruger deres produkter. Tag multivitaminer med mad for at undgå maveforstyrrelser. Det er også vigtigt at bemærke, at en-en-dag multivitaminer ikke er godkendt af Food and Drug Administration eller FDA. Hvis du er gravid eller ammer, har en medicinsk tilstand eller tager medicin, skal du tale med din læge, inden du tager vitaminerne One-a-Day.

Overvejelser

Ifølge KidsHealth-webstedet, hvis du spiser en række sunde fødevarer, behøver du måske ikke at tage et multivitamin, idet du bruger flere vitaminer og mineraler end den anbefalede kosttilskud kan gøre mere skade end godt. For at være sikker anbefaler KidsHealth at tjekke med din læge eller en registreret diætist for at afgøre, om din diæt mangler visse næringsstoffer.