Gør fastende fremskynde stofskiftet?

Vægttab kræver, at du spiser færre kalorier end du brænder, så det virker logisk at spise ikke kalorier vil føre til det hurtigste tab. Fastspænding øger dog ikke dit stofskifte – og kan faktisk genopblussen ved at bremse dine metaboliske processer for at kompromittere din evne til at tabe pounds med succes. Et moderat kalorieunderskud er en mere sund og bæredygtig måde at tabe sig på. Forøg din metabolisme ved at spise en sund, fuldfood kost, flytte mere og styrke træning for at opbygge muskler.

Når du alvorligt begrænser kalorier, registrerer din krop denne brændstofmangel og nedsætter dens funktion for at spare energi. I stedet for at øge dit stofskifte, kan du opleve en undertrykkelse af din hvilemetabolisme lig med så meget som 20 procent. Din hvilemetabolisme er baseret på den energi, din krop bruger til at brændstof basale funktioner, såsom pumpning af blod og vejrtrækning. Disse aktiviteter stopper ikke, din krop bliver bare mere effektiv og forbrænder færre kalorier til at gøre dem, end det ville, når det er tilstrækkeligt fodret. Dette er en af ​​grundene til, at meget kalorieindhold og faststoffer ofte ikke giver resultaterne Jeg forventer. Din krop kæmper for, hvad det opfatter som sult ved at bremse den hastighed, hvormed den forbrænder kalorier.

Fastgøring mindsker din RMR, eller hviler metabolisk hastighed, fordi det kan have en negativ indvirkning på din kropssammensætning. Din krop kan fortolke din fort som sult fra en hungersnød. Som følge heraf begynder det at bruge magert muskel til energi og holder på fedt for at opretholde dig under denne opfattede sult. Muskel kræver mere energi, eller kalorier, at opretholde end fedt. Når du taber muskler, går dit stofskifte langsommere, og det betyder også vægttab. Hvis du holder dig hurtig nok, kan din krop også begynde at bruge mere end bare dine biceps til brændstof. Færre end 800 kalorier om dagen i lang tid kan forårsage kaos på funktionen af ​​din hjertemuskel, advarer National Institute for Diabetes og fordøjelses- og nyresygdomme. Dit hjerte kan reduceres i størrelse, hvilket senere fører til en sænket puls, uregelmæssige rytmer, farligt lavt blodtryk og eventuel hjertesvigt.

Fastsættelse, der indebærer at gå i gang med bare vand eller saft, kan være skadeligt for dit stofskifte og helbred. Men intermitterende fastende, som involverer omhyggeligt planlagte pauser i at spise, kan hjælpe med vægttab. Indstillinger for denne type hurtig kan være en daglig 14 til 16 timer hurtig, fastende i 24 timer en eller to gange om ugen eller fastende på alternative dage. Meget af denne faste tid forekommer mens du sover. Proponenter hævder at give din krop forlænget tid mellem måltider tilskynder det til at bruge dine fedtbutikker til energi. Forskning er ikke afgørende for fordelene ved intermitterende fasting, og det har heller ikke vist sig, at et mønster af kort, kontrolleret fastning er bedre end en anden. En 2013-gennemgang af intermitterende fastning udført af brasilianske forskere og offentliggjort i tidsskriftet Revista da Associacao Medica Brasileira fandt, at strategien kan mindske inflammation, reducere mængden af ​​lipider – eller fedt – i blodet og hjælpe med et vægttabsprogram . Dyrestudier har vist, at intermitterende faste kan have en positiv effekt på blodsukkerniveauet og på evnen til at metabolisere fedt, især forurenset visceralt fedt, der sidder i maven og øger risikoen for kronisk sygdom. Hvordan intermitterende fasting påvirker menneskers metaboliske satser er imidlertid ikke klart, og mere forskning er nødvendig.

Fasts, uanset om de er langsigtede eller intermitterende, kan lyde i teori, men i praksis bliver sulten ofte bedre for dig. Når du går i stykker, er det usandsynligt at være med gulerodspind og almindelig kyllingebryst – men med noget som pizza eller kager. Du vil muligvis genvinde den vægt, du arbejdede hårdt for at tabe, og risikerer at vende tilbage til gamle, usunde spisevaner, som fik dig til at gå på vej i første omgang.

I stedet for at faste at tabe sig hurtigt, accepter en langsommere proces med vægttab og metabolismeforøgelse, der holder vægten væk på lang sigt. Brug en online-regnemaskine til at bestemme, hvor mange kalorier du skal bruge til at understøtte din nuværende vægt dagligt, og træk derefter 500 til 1.000 kalorier for at estimere det beløb, du skal forbruge for at tabe 1 til 2 pund pr. Uge. Brug ikke regelmæssigt færre end 1.200 kalorier som en kvinde eller 1.800 som en mand, eller du kan risikere ernæringsmæssige mangler, muskeltab og metabolisk afmatning svarende til virkningerne af fastende. Forøg din fysiske aktivitet, så du sikkert kan trimme disse kalorier fra din kost. For at virkelig øge dit stofskifte under vægttabsprocessen, gør styrketræning en regelmæssig del af din træningsrutine. Dette fører til udviklingen af ​​magert muskel, som har en direkte effekt på antallet af kalorier, du brænder dagligt. Lav mindst to øvelser i hele kroppen om ugen, der adresserer alle de store muskelgrupper. Brug vægte, der føles tunge ved de sidste par indsatser i mindst et sæt på otte til tolv gentagelser. Forøg din vægt og antal sæt, da du føler dig stærkere.

Hvad fastgøres til metabolisme

Faste Leads til Muscle Loss

Intermitterende fastgørelse og din metabolisme

En hurtig er svært at vedligeholde

Effektiv vægttab