Hjælper hoppetov i 1 time med at tabe dig?

Hoppetov er en fælles aktivitet blandt børn, men det er også en meget effektiv kardiovaskulær øvelse for voksne. Det kan bruges som opvarmning inden afslutning af anden kardiovaskulær aktivitet eller vægt træning. Det er også effektivt som en træning alene, udvikler hjerte-kar-systemet og brændende kalorier.

Sjippetov

Hoppetov er en øvelsesaktivitet, der kræver, at du hopper over et reb, mens du svinger den under dine fødder og derefter gentagne gange over hovedet. Det kræver koordinering og aerob udholdenhed. Det forbedrer kardiovaskulærsystemet og bruges også til at øge benkraft og smidighed. Det kan gøres næsten hvor som helst. Der findes en række forskellige hoppeteknikker, herunder det grundlæggende hoppe med både fødder, enkelt humle, kryds-kryds, dobbelt-unders og sideskift.

Taber vægt

Vægttab kræver, at der er et kaloriforbrug, hvor du brænder flere kalorier, end du spiser over en bestemt periode. Hvor mange du spiser er afhængig af dine spise- og drikkevaner, men hvor mange du brænder er delvist afhængig af dit fysiske aktivitetsniveau. Kardiovaskulære aktiviteter som hoppe reb kræver en betydelig mængde kalorier til brændstof arbejdslivet og jo mere aktiv du er, jo flere kalorier du brænder, der bidrager til skabelsen af ​​et kaloriefald og dermed vægttab.

Kalorier brændt

Harvard Medical School opregner hoppetov som en effektiv kalorieforbrændende kardiovaskulær aktivitet. En 155 pund person brænder omkring 744 kalorier, og en 190 pund person brænder omkring 888 kalorier i timen af ​​hoppetov. For at tabe et pund af fedt, skal du forbrænde 3.500 flere kalorier, end du spiser. Et sundt mål er at brænde omkring 500 kalorier om dagen for således at brænde i alt 3.500 kalorier om ugen og tabe et pund om ugen. Hoppetov er derfor en yderst effektiv øvelse for at forbrænde kalorier og tabe sig.

Teknik Sikkerhedstips

Spring kun 1 til 2 inches væk fra jorden, når du hopper over rebet og lander på dine fødder. Dine hæle bør aldrig røre gulvet. Hold dine skuldre stadig og dine albuer ind i din torso, mens du svinger rebet sammen med dine underarme. Brug et reb, der passer til din højde, hvilket er et, der ikke passerer dine armhuler, når du træder på midten af ​​reb.

Overvejelser

Hoppetov er en meget højvirkende aktivitet, hvilket betyder, at det er meget stressende på dine fælles strukturer, der består af dine knogler, muskler og sener. Du tager hele tiden ud og lander, med hele din vægt landing gentagne gange på jorden, og styrkerne kører derefter direkte gennem en af ​​dine to fødder. Hvis du begynder at føle smerte i fødderne på dine fødder, ankler, knæ eller hofter, kan du måske skære ned på din tid, hvor du springer og også inddrage andre kardiovaskulære aktiviteter.