Kalorier brændt i et hoppe reb træning

Hoppetov er en del af træningsprogrammer for olympiske brydere, boksere og andre atleter. Afrimning af pund er kun en af ​​fordelene ved hoppetov. USDA lægger vægt på, at det positive effektspring har på at bygge knoglemasse, og American Heart Association fremmer hoppetov for kardiovaskulær fitness. Bedst af alt, du kan hoppe reb som en del af en træning regime at tabe sig.

Historie

Hoppe spiller en stor rolle i hvordan børn leger. Fra oldtiden til begyndelsen af ​​1900’erne konkurrerede kun mænd i hurtighed og udholdenhed hoppetäv konkurrencer. Kvinder blev ikke antaget at have den fysiske evne til at hoppe reb. I dag hopper mænd og kvinder i alle aldre reb for at opbygge koordination samt forbrænde kalorier.

Vægttab

Det grundlæggende i ethvert vægttab plan skal omfatte kost og motion. At tabe dig skal du bruge flere kalorier end du forbruger. Kalorier er et mål for energi, så kalorier, der forbrændes af motion, afhænger af en persons vægt samt aktivitetens intensitet.

Kalorier og vægt

American Heart Association har et diagram, der viser, at hoppe reb brænder 500 kalorier pr. Time for en 100 pund person, mens en 200 pund individ ville forbrænde 1.000 kalorier pr. Time. Hver gang du hopper løfter du din kropsvægt fra jorden. Som sådan løfter 200 pund personen dobbelt så meget vægt.

Kalorier og intensitet

American Heart Association-diagrammet viser, hvordan intensiteten varierer antallet af brændte kalorier. En 100 pund individuel kører ved 5 mph brænder 440 kalorier om en time. Opad tempoet til 10 mph øger de kalorier, der bruges i en time til 850. Twirling tovet hurtigere hjælper dig med at forbrænde flere kalorier under en træning. Din evne til at holde tempoet afhænger dog af dit fitnessniveau. En 100 pund person kan ikke være så passform som en 200 pund atlet.

Easy Calorie-Burning Variations

Fitness magazine anbefaler at begynde med at hoppe med begge fødder 2 til 6 tommer væk fra jorden, som rebet vender. En rytme vil udvikle sig. Når du er komfortabel med at lave single jump, skal du dobbelt springe. Forøg højden af ​​dit spring og hastigheden af ​​rebet, så det passerer under dine fødder to gange med hvert spring. Prøv at skifte dine fødder ved at hente tempoet, indtil du i det væsentlige løber på plads i rytme med hoppetovet.

Flere kalorier forbrændes, når hastigheden eller højden af ​​hoppetovet er øget. At hæve knæene højere, mens de løber på plads, kræver mere indsats end at hæve fødderne for at hoppe over. At hoppe på en fod forbedrer balancen og kræver mere muskelspænding end at hoppe på to fødder. Fitness magazine foreslår at indarbejde figur af otte arm-cross bevægelser for at bruge flere arm muskler til at hoppe reb.

Brænd flere kalorier