Kalorier i manuka honning

Manuka honning er en slags honning produceret, når bier fodrer med blomster fra Manuka Tea Tree, en indfødt plante i New Zealand. Denne sødestof, som angiveligt har medicinske egenskaber, kan tilføje kalorier til fødevarer.

Kalorier

En 1-spsk. Servering af Manuka honning indeholder 60 kalorier, eller 3 procent af de kalorier du kan forbruge dagligt, hvis du følger en 2.000-kalorie diæt. Honning er sjældent spist alene, så sørg for at justere dit samlede kalorieindtag tilsvarende.

næringsstoffer

En 1-spsk. Servering af Manuka honning giver 17 til 18g kulhydrater, hvoraf de fleste er sukkerarter. MayoClinic.com anbefaler, at du indtager 45 til 65 procent af dine daglige kalorier fra kulhydrater, der hovedsagelig kommer fra hele korn og bønner.

Fordele

Forskning offentliggjort i november 2008 udgaven af ​​tidsskriftet “Phytotherapy Research” indikerer, at rotter administreret Manuka honning producerede en nedsat forekomst af colitis, en tarmsygdom. Klinisk afprøvning er nødvendig for at afgøre, om Manuka honning vil gavne mennesker på samme måde.