Kan drikke udgået juice gøre børnene syge?

Juice er en af ​​de 25 bedste kilder til kalorier i de fleste børns kostvaner, ifølge U.S. Department of Agriculture. Ligegyldigt hvilken juice dit barn kan lide at drikke, er det vigtigt at være opmærksom på “brug for” -datoen på beholderen. Drikker udgået juice kan eller ikke gøre dine børn syge, afhængigt af om det faktisk er forkælet. Det er dog sandsynligt, at det ikke er så smagfuldt som friskere juice.

Udløbsdatoer

Datoer på fødevarer er kun obligatoriske på modermælkserstatninger og babymad, ifølge US Department of Agriculture’s Food Safety and Inspection Service. Fabrikanter sætter “sælger ved” og “brug for” datoer på andre fødevarer for at indikere, hvornår maden er af bedste kvalitet. “Sælg ved” datoer bruges af butikken for at hjælpe dem med at bestemme, hvornår en fødevare skal komme ud af hylden. Du bør ikke købe madvarer forbi “sælger” -datoen. “Use by” -datoen er den sidste anbefalede dato, hvor fødevareelementet er af bedste kvalitet.

Drikker Udgået Juice

Ifølge fødevaresikkerhed og inspektionstjeneste er fødevarer sikkert at spise efter deres udløbsdatoer, så længe de opbevares ved den rigtige temperatur. Datoer på madpakker angiver fødevarekvaliteten, ikke sikkerhed. Drikkeudløbet juice gør børnene ikke syge, men dine børn kan ikke lide, hvordan det smager.

Spoiled Juice

Uåbnet juice har en holdbarhed på 12 måneder. Men saften kan ødelægge, når den er åbnet, hvad enten det er kølet eller ej. Spoeret juice har en lugt og smag, og drikker det vil få dine børn til at have mavepine og diarré. Foruden forkælet juice kan forkert pasteuriseret juice også gøre dine børn syge. Pasteurisering er en opvarmningsproces, der dræber bakterier. Hvis juice er upasteuriseret eller ukorrekt pasteuriseret, kan bakterier vokse og forårsage alvorlige fødebårne sygdomme, som E. coli og kryptosporidium infektioner.

Fødevaresikkerhed

For at holde dine børn sikre, er det vigtigt at følge retningslinjerne for fødevaresikkerhed. Hvis en saft er udløbet eller er tæt på udløb, køb ikke den. Når din juice er åbnet, hold den kølet. Åbnede saft udladet i varme temperaturer vil fermentere og gøre dine børn syge. Kølesaft skal forbruges inden for syv til ti dage. Din saft må ikke ødelægge i køleskabet, men kvaliteten af ​​din åbne juice falder over tid. Hvis din åbne juice bliver holdt i køleskabet for længe, ​​vil bakterier vokse, angribe sukkerarterne i saften og forårsage gæring.