Kan du amme efter nippel piercing?

Pierced brystvorter, i de fleste situationer, udgør ikke et problem for ammende mødre, ifølge HealthyChildren, et websted tilknyttet American Academy of Pediatricians. Når brystvorten blev gennemboret, og om der var nogen komplikationer, faktor i, om en piercing påvirker amning. Ved at følge et par forslag, kan mødre med hullede brystvorter sandsynligvis amme deres spædbørn med lille problem.

Advarsel

HealthyChildren og BabyCenter rådgiver begge mødre om at fjerne brystvorte smykker før amning. Smykkerne kan blive løs og udgør en choking trussel mod dit spædbarn. Smykkerne kan også skade din spædbarns ømme tandkød og mund. Ifølge La Leche League International er andre mulige virkninger på fodring med smykker, der stadig er i brystvorten: problemer, der låses på, mælk lækker fra barnets mund, gagging og slurping. Alle disse problemer kan afhjælpes ved at fjerne ringe, knopper eller anden hardware i brystvorten.

Tidsramme

Jahaan Martin skrev i en La Leche League-publikation, at brystvorter, der er blevet gennemboret, tager tre til seks måneder at helbrede, og kvinder bliver ofte bedt om ikke at fjerne smykker fra det hullede hul inden for seks til ti måneder efter piercing. Overvej disse tidsrammer, hvis du planlægger en graviditet og piercing.

Overvejelser

HealthyChildren opfordrer dig til at lade din læge vide, hvis du har oplevet en infektion med din piercing som sådan, og enhver ardannelse, der opstod, kunne skabe vanskeligheder under sygepleje.

effekter

Når du har fjernet nogen ringe, knopper eller hardware fra piercing, kan nogle modermælk lække gennem hullet. Ifølge HealthyChildren er dette typisk ikke et problem.

Ressourcer

La Leche League foreslår at du snakker med en amningskonsulent, din læge eller den person, der har udført piercingen, hvis du har yderligere spørgsmål om din piercing og dens indvirkning på amning din baby. Hvis du er bekymret for, om din baby får tilstrækkelig ernæring, skal du kontakte sin børnelæge eller en amningskonsulent.