Kan du helbrede tørre revne hænder med eddike?

Lotioner og cremer kan hjælpe med at helbrede den tørre, revnede hud på dine hænder, men et middel fra din bedstemors dag kan få dine hænder til at føle sig endnu bedre. Der er ikke noget videnskabeligt bevis på, at eddike hjælper med at helbrede tørre, knækkede hænder, men dette billige produkt genkendes for dets evne til at genoprette pH-balancen i huden og hjælper den med at holde fugt bedre. Det kan også hjælpe med at exfoliere og blødgøre huden. Giv dine hænder en dosis eddike – æblecidereddike for at være præcis – for at hjælpe med helbredelse.

Bland 2 kopper varmt vand, 1 kop æblecidereddike og 3 spiseskefulde olivenolie i en stor skål. Placer dine hænder i skålen og blød i 10 minutter. Fjern dine hænder, klapp dem tørt med et blødt håndklæde og anbring fugtgivende håndcreme.

Fyld badekarret med varmt vand. Tilsæt 2 kopper æblecidereddike. Sug i karret i 15 til 30 minutter med dine hænder helt nedsænket. Opfølgning ved at skylle hænderne i koldt vand i ca. et minut, patte dem tørt og anvende håndcreme.

Fyld en skål med ½ kop køligt vand. Tilsæt 1 spiseskefuld æblecidereddike. Brug en bomuldskugle til at dryppe blandingen på de tørre, revnede dele af dine hænder. Skyl ikke dine hænder. Påfør eddike og vandblandingen flere gange om dagen til dine hænder.