Kan du slippe af med akne med vitaminer?

Millioner af teenagere og voksne lider af bumser. Otte millioner mennesker i USA ser dermatologen for bumser og acne hvert år og bruger millioner af dollars på over-the-counter produkter, hudcremer og medicin. Men der er mange naturlige vitaminer, der vil slippe af med akne. Vitaminer er naturlige og meget billigere end at besøge lægen. Ved at tage den rigtige kombination og mængden af ​​vitaminer, kan du slippe af med akne.

Tag D-vitamin. Vitamin D findes i sollys. Solens ultraviolette stråler konverterer til D-vitamin, som hjælper dig med at absorbere calcium. Hvis du lider af bumser, mangler du nok D-vitamin. Vær dog forsigtig med ikke at få for meget sol. Jo mere sol du får, jo mindre D-vitamin absorberer din hud. Det er fordi din hud bliver tykkere, når den udsættes for for meget sol.

Tag vitamin E. E-vitamin er afgørende for at slippe af med akne, fordi E-vitamin indeholder en antioxidant, som forhindrer, at mættede fedtstoffer bryder sammen og kombinerer med andre toksiner, der kan skade din hud. E-vitamin forener med ilt, hvilket gør de røde blodlegemer fyldt med rent ilt, som alle dine organer har brug for. E-vitamin kan forhindre ardannelse fra bumser på dit ansigt og resten af ​​din krop. Læger anbefaler at tage 200 til 400 IE af E-vitamin om dagen. Mayo Clinic siger, at E-vitamin er meget effektivt til at slippe af med akne.

Tag vitamin B5, også kendt som pantothensyre. Vitamin B5 reducerer ansigtsolie og dannelsen af ​​hudorme. Vitamin B5 hjælper også dine nerver fungere ordentligt. Dette er vigtigt, fordi stress bidrager til bumser. B5-vitamin virker ved at bremse overproduktionen af ​​olie, hvilket er hovedårsagen til acne. I en undersøgelse foretaget i 1995 af Dr. Lit-Hung Leung på Hong Kong Central Hospital og offentliggjort i Journal of Orthomolecular Medicine, blev 45 mænd og 55 kvinder givet 10-20 g vitamin B5 dagligt. Dette er 100.000 til 200.000 gange den procentvise sats, som USDA anbefaler dig at tage dagligt. Resultaterne viste 100 procent acnefri hud om få uger. USDA anbefaler 150 mg. Per dag. Se din læge, før du tager en højere dosis som den, der er foreskrevet i Dr. Leungs undersøgelse.

Tag vitamin A. Vitamin A vil hjælpe med at styrke din huds beskyttende lag, som kan hjælpe med at forhindre bumser. Vitamin A vil også slippe af med toksiner i din krop, som hjælper bumser form. Vitamin A er afgørende for væksten af ​​ny hud, og kan hjælpe læsionerne fra acne helbrede hurtigere. Betakaroten er den bedste form for vitamin A at tage. Læger anbefaler 300.000 IE pr. Dag.