Kan du slippe af med akne og hudorme hurtigt uden produkter?

Det er uundgåeligt: ​​hudorme og bumser er bundet til at dukke op på dit ansigt eller krop på et eller andet tidspunkt. Disse irriterende sorte prikker og pussfyldte bump kan være vanskelige at slippe af med – på trods af en rutinemæssig rensningsrutine. Mens du kan lade blemishes løbe deres kursus, er den hurtigste måde at forbyde eksisterende blemishes og blackheads på – og holde andre i skak – at bruge over-the-counter eller receptpligtige produkter, der har acne-kæmpe ingredienser. Uden dem kan dine breakouts holde sig længere, end du vil have.

Se hvad du vaskede med

Rens dit ansigt med en hydraterende, aknebekæmpende vask to gange dagligt. Aktive ingredienser som svovl, glykolsyre og mælkesyre arbejder for at skære af døde hudceller, reducere betændelse fra bumser og fjerne snavs og olie.

Tag til toner

Den rigtige toner hjælper ikke kun med at fjerne spor af resterende rensemidler, men det kan hjælpe med aknebekæmpelsesprocessen. Vælg en toner med salicylsyre, som har vist sig at fremskynde hudcellerne, så porerne bliver klare og har mindre chance for at blive tilstoppet med hudorme og sebum.

Dab på medicin

Det sidste skridt i din renseproces bør være dabbing benzoylperoxid på dine bumser og hudorme. Start med 2,5 procent og flytte op til 5 procent, hvis din hud kan tolerere det. En bestyrelsescertificeret hudlæge kan ordinere andre topiske lægemidler for at holde huden klar, såsom azelainsyre, Retin A, tazaroten og tretinoin.