Kan du spise ærter på en diæt?

Ærter er en del af pulsfamilien. Selv om du kan dyrke ærter i mange dele af USA, vokser de vigtigste kommercielle afgrøder i den nordlige del af USA. Hvis du er fokuseret på at tabe sig, tilbyder den enkle ærter dig en bred vifte af vitaminer og mineraler i en lavt kalorieindhold, en smagfuld pakke.

Fordele

Tørrede og dåse ærter giver dig ernæringsmæssige fordele, mens du slanger. Ærter, som medlem af legume familien, kan reducere sandsynligheden for, at du udvikler metabolisk syndrom, hvilket er en tilstand, der øger din risiko for hjertesygdomme, type 2 diabetes og slagtilfælde, ifølge National Institutes of Health. En undersøgelse, der blev offentliggjort i marts 2011-udgaven af ​​”European Journal of Clinical Nutrition”, viste, at mandlige deltagere, der spiste flere belgfrugter, skaldyr og bær, havde en signifikant lavere risiko for metabolisk syndrom end dem, der spiste mindre af disse fødevarer.

Kalorier og næringsstoffer

USDA Nutrient Data Laboratory indikerer, at 1 kop spiselige podede kogte ærter har 64 kalorier, hvilket betyder at du kan spise 2 til 3 kopper ærter hele dagen og forbruge mindre end 200 kalorier. Ærter er en god kilde til protein, med 1 kop giver dig 5,2 g protein. Proteinet i ærterne hjælper med at holde dig fuld. Ærter indeholder også 4,5 g fiber pr. Kop, 67 mg calcium og 3,2 g jern. Andre næringsstoffer omfatter kalium, vitamin C, cholin og 83 mcg vitamin A.

Kulhydrater og kolesterol

Ærter gør et godt kalorieindhold valg, når du følger en fedtholdig kost eller en kost, der anbefaler at spise en bred vifte af fødevarer. En fedtholdig kost kræver ofte, at du begrænser dit kolesterolindtag, og ærter indeholder ingen kolesterol. Men hvis du følger en af ​​de populære lav-carbohydrat, højprotein kostvaner, kan kulhydratniveauet i ærter ikke falde ind under din diæt’s anbefalinger. En enkelt kop ærter har 10,3 g kulhydrater. Mange proteiner med højt proteinindhold anbefaler et kulhydratindtag på mellem 50 og 150 g, og rådgiver dig om at begrænse mængden af ​​stivelsesholdige grøntsager, du spiser.

strategier

Du kan bruge tørrede ærter i salater eller som hovedret ved først at dyppe ærterne og derefter tilberede dem til ømme. Hermetiske ærter kan indeholde for store mængder natrium. Tilsæt kogte ærter til kokkens salat i stedet for kød, sautede kogte ærter med løg og hvidløg, puré ærterne for at hjælpe med at fortykke kalorier med lavt kalorieindhold eller sauter ærterne med en grøntsags- og mandelrørsteg. Hvis du tilføjer højt kalorieindhold ingredienser som forkortelse, smør eller olie til dine ærter, vil du negere deres fordele med lavt kalorieindhold.