Kan du tabe ved hjælp af en fod peddler?

Det er nemt at sige, at de fleste mennesker har brug for at bruge mere tid på at træne sig ned – men når du har barrierer i din vej, kan det være en skræmmende indsats at tabe sig. Uanset om du er for travl til de mere almindelige former for motion, eller du ikke har mobiliteten til at bruge standard gymudstyr, er et alternativ at bruge en mini-øvelse cykel, nogle gange omtalt som en øvelse peddler. Stash denne enkle, bærbare enhed under dit skrivebord på arbejdspladsen eller brug den, mens du er i din stue, på den ene eller anden måde kan fodspidsere helt sikkert hjælpe dig med at tabe sig.

At forbrænde et pund fedt, du er nødt til at skabe et kalorieunderskud på 3.500 kalorier. Der er to måder at gøre dette på: Spis mindre kalorier og øg dit aktivitetsniveau. Hvor mange kalorier du faktisk brænder ved hjælp af fodpeddleren kommer til at afhænge af en række faktorer, herunder din alder, vægt, fitnessniveau og intensiteten, hvor du pedaler. For en 160 pund person, kan du groft antage, at du vil brænde omkring 290 kalorier cykling på en langsom 5,5 mph, ifølge det amerikanske råd om motion. En 200 pund person vil forbrænde 363 kalorier, der går i samme tempo. Hvis din fodpeddler har en “kalorier brændt” lommeregner, antager du brænder omtrent det antal kalorier. Indtast alder og vægt i computeren, hvis du bliver bedt om det, for at få en mere præcis læsning.

At gå på det 5.5 mph tempo vil hjælpe 160 pund person brænde et pund fedt om 12 timer, den 200 pund person efter ca. 10 timer ved hjælp af fod peddler i dette tempo. Men det er også muligt at op for ante og forbrænde endnu flere kalorier. En måde at gøre det på: Forøg spændingen på maskinen, hvilket gør det sværere at pedalere, og derefter arbejde for at holde det samme tempo, som du har vedligeholdt. Prøv også at trænge hurtigere til korte udfald, og derefter bremse til det “normale” tempo, du er vant til. Dette er en variation af intensitetstræning, som kan hjælpe dig med at få mere fysisk pasform og øge dit stofskifte i timer efter træningen. Og overvej hvor meget tid du bruger på maskinen. Hvis du bruger fodpeddleren på arbejde, mens du skriver på computeren, kan det være muligt at pedalere i langsomt tempo i flere timer, hvorved der brændes mange kalorier i løbet af en enkelt dag.

Hvis du bruger fodpeddleren regelmæssigt, og du ikke ser resultater, du havde håbet på, se hvad du spiser. Dieters har meget mere succes, når deres vægttab programmer omfatter motion samt kalorie reduktion. Flere mennesker er vellykkede, når de deltager i et vægttabsprogram, der designer eller anbefaler bestemte fødevarer, foreslår National Weight Control Registry. Hvorvidt det er muligt for dig lige nu, skal du begynde med at skære junkfood, alkohol og overskydende slik. Udskift dem med frugt, grøntsager, magert protein og komplekse kulhydrater. Mens du forsøger at reducere kalorier, skal du ikke springe over morgenmad og fokusere på protein i stedet for korn eller brød. Protein har en højere termisk effekt, noterer det amerikanske råd om motion, så det vil tage flere kalorier at fordøje dem og få dig til at føle dig mere tilfreds.

Fodpeddleren er en effektiv måde at holde sig aktiv hele dagen – men for vægttab kan det tage lang tid at se resultater. Overvej at tilføje andre effektive træningsprogrammer i din rutine. For at øge dit vægttab indsats, for eksempel tilføje modstand uddannelse to eller tre dage om ugen. Ikke alene vil modstandstræning forbrænde kalorier, men din ekstra muskel vil også hjælpe dig med at forbrænde endnu flere kalorier, når du træner. For at opnå de bedste resultater skal du lave et sæt håndvægts krøller og skulderpresser, mens du pedalerer med maskinen.

Et kig på kalorier

Op for intensiteten

Ændre, hvordan du spiser

Endnu mere øvelse