Kan du tage kreatin og proteinpulver sammen efter at du har arbejdet?

Meget spekulation omgiver brugen af ​​kreatin og proteinpulver før og efter træning. Hvad du bør tage, og hvornår er det afgørende for at opnå maksimale resultater fra dine træningsprogrammer. At vide, hvordan din krop reagerer på hvert af disse kosttilskud, hjælper dig med at bestemme, om de skal tages sammen eller adskilles, og om du skal tage dem før din træning, efter din træning eller begge dele. Kontakt din læge, inden du supplerer med kreatin.

Fordele ved at supplere med proteinpulver

Proteinpulverformler giver de essentielle aminosyrer, din krop kræver, når du opbygger muskelprotein. Mens protein leveres i kød, æg, mælk, bønner og mange andre kilder, skal de gennemgå en tidskrævende fordøjelsesproces, før de er tilgængelige for din krop til at opbygge muskelprotein. Af denne grund er det vigtigt, at du supplerer før og efter træning med en shake lavet med proteinpulver, der giver en umiddelbar eller næsten umiddelbar kilde til de nødvendige aminosyrer til opbygning af humant protein.

Forbedre dine træningsresultater med kreatinsupplement

Mælk indeholder sammen med kasein og aminosyrer kreatin. Kreatin har længe været brugt af bodybuilders for at maksimere resultaterne af deres træning. Ved hjælp af et kreatintilskud før din træning giver den ekstra energi til at arbejde dine muskler lidt længere og forhindre tidlig træthed. Men kreatin, der bruges efter din træning, vil levere den energi, din krop kræver til muskelvækst. Ifølge Dwayne Jackson, Ph.D., og Jim Stoppani, Ph.D. Af muskel og fitness, “At få en anden dosis af kreatin efter træning er smart, fordi dette er når kreatinoptagelsen er maksimal og derved sikrer, at niveauerne i musklerne er maxed out. Hertil kommer, at helt ny forskning tyder på, at kreatin har antioxidantegenskaber. Dette kan medvirke til at begrænse muskelskader forårsaget af kraftig træning og øge inddrivelsen. ”

Den bedste tid for kreatinsupplementering

For maksimal muskelgevinst er den bedste tid til at tage kosttilskud som kreatin umiddelbart efter dine træningsprogrammer, ifølge Weighttraining.com. Kreatinoptagelse er på sit højeste niveau lige efter din træning, så dette er en ideel tid til kreatinsupplementation. Jackson og Stoppani siger også, at “splinterny forskning tyder på, at kreatin har antioxidant egenskaber. Dette kan medvirke til at begrænse muskelskader forårsaget af kraftig træning og øge inddrivelsen. ”

Den bedste tid for proteinpulvertilskud

De bedste tider for proteinpulvertilskud er umiddelbart efter dine træningsprogrammer. En gennemgang i februar 2008-udgaven af ​​”Anvendt fysiologi, ernæring og metabolisme” forklarer, at fordelene ved denne timing sandsynligvis er relateret til den øgede blodgennemstrømning, der forøger transporten af ​​kreatin og aminosyrer til skeletmuskel. Hvis du ikke tager kreatin- og proteinpulveret sammen, vil du ende med et tidsspørgsmål, da du har brug for både kreatin og proteinpulver lige efter din træning.