Kan en magnesiummangel forårsage en hurtig puls?

Magnesium er en makromineral, hvilket betyder, at din krop kræver store mængder af det i forhold til sporstoffer. Alle dine organer, især dit hjerte, har brug for magnesium. Magnesium bærer en elektrisk ladning, så det er i en klasse af elementer kendt som elektrolytter. Magnesiummangel kan forårsage hurtig hjerterytme, kvalme, opkastning og omrøring.

Fungere

Din krop bruger magnesium som en cofactor til mere end 300 kemiske reaktioner. Magnesium bidrager til knoglernes sundhed. Det spiller en rolle i at hjælpe din krop til at absorbere og bruge calcium. Halvdelen af ​​din krops samlede magnesiumindhold findes i dine knogler. Det er også vigtigt at glatte muskler og nervefunktion. Det hjælper med at fremme sund hjerterytme og spiller en rolle i energiproduktionen. Det hjælper også med at fremme et sundt blodtryk og understøtter immunfunktionen.

Magnesium og hjertesundhed

Kationer er ioner, der bærer en positiv elektrisk ladning. Magnesium og kalium er de mest rigelige kationer i din krop. Kationer spiller en vigtig rolle i reguleringen af ​​dit hjerteslag. En normal puls i ro er mellem 60 og 100 slag pr. Minut. Du anses for at have et hurtigt hjerterytme, hvis din puls er over 100 slag i minuttet i ro. Dette er også kendt som takykardi. Gendannelse af magnesium hjælper med at bringe din sats ind i det normale område, hvis magnesiummangel er årsagen.

Mangel

Magnesium er rigeligt i din kost. Af denne grund er en sand magnesiummangel ualmindelig. Imidlertid kan visse tilstande, såsom nyresygdom, svær diarré eller opkastning forårsage overskydende magnesiumtab. Alvorlig magnesiummangel kan være farlig. Det kan forårsage krampeanfald og ekstremt lavt blodtryk. I disse tilfælde behandles det straks gennem intravenøs udskiftning. Du kan opleve muskelspasmer, træthed og søvnløshed i mildere mangelstilstande.

Kilder og kosttilskud

Bananer, grønne blade grøntsager, fuldkorn, hvedeklid og bælgfrugter er magnesiumkilder. Den anbefalede diætindtagelse er 400 mg daglig, hvis du er en mand under 30 og 310 mg for kvinder under 30 år. Mænd og kvinder over 30 år skal få ca. 20 mg mere. Magnesium kosttilskud er tilgængelige i kapsel, tablet og pulverform. Bivirkninger omfatter forstyrret mave og diarré. En typisk dosis overstiger ikke de anbefalede diætindtag. Kontakt din læge, inden du tager magnesiumtilskud.