Kan grapeseed olie hjælpe acne?

Mange dele af druen er blevet brugt medicinalt i tusinder af år, fra skind, blade og vinstokke til saften og frøet. Mens mange af de sundhedsmæssige fordele er relateret til interne funktioner som cirkulation, kan olien, der ekstraheres fra disse små frugtmidler, også give mere visuelle resultater: sund, ung og glat hud. Mens fordelene ved druemusolie til hud læner sig mod at forhindre aldring end rydning af acne, er der stadig mange gode grunde, at det naturlige ekstrakt kunne hjælpe.

Inde i Grape Seed Oil

Druefrø indeholder flere enzymer, hver med sin egen sundhedsmæssige fordel. Den aktive bestanddel i druemfrø er oligomere proanthocyanidiner, der almindeligvis betegnes som OPC. OPC’er indeholder antioxidanter og antihistaminegenskaber. Druefrø indeholder også E-vitamin, flavanoider og linolsyre. Disse egenskaber præsenterer kvaliteter, der vil hjælpe med at fjerne eksisterende akne og forhindre nye breakouts.

Kilder til druemostolie

Druefrøolie, der oftest ekstraheres ved en forkølingsproces, findes som et hudkonditioneringsmiddel i mange mærker af hudcremer og rengøringsmidler. Søg online for et mærke, der indeholder dette ekstrakt, eller, hvis i en butik, kontroller etiketterne Eller spørg en salgskonsulent for hjælp. Uden for de officielle hudplejeprodukter, der indeholder drueolie, kan du bruge lige druemostolie på din hud. Flasker af naturlig druemusolie kan købes i madolie sektionen af ​​specialbutikker. Olieudrensningsmetoden til hudpleje, en blanding af ekstra jomfruolie og ricinusolie, er en voksende tendens i hudpleje både for sine naturlige og økonomiske fordele. Olivenolien kan erstattes med druemusolie, ifølge Donna Sells Wildtree. Selvom druemusolie er en olie, kan den stadig hjælpe med olieagtig hud.

Linolsyre og acne

Linolensyren, der findes i drueolie, hjælper med at beskytte det kollagen og elastin, der findes i hudcellemembranerne. En Harvard Medical School-publikation, HEALTHbeat, forklarer linolsyre tjener som en blødgørende middel, eller et middel, der glatter huden og fylder mellemrummet mellem hudceller. Emollients kan bidrage til at rydde op i acne-udsat hud. Så ved hjælp af hudplejeprodukter indeholdende druemusolie kan det vise sig effektivt at holde huden kigger yngre og fastere.

Antioxidanter, Antihistaminer og Acne

Antioxidanter, der findes naturligt i mange fødevarer, er alle sammen hjælpsomme til og sunde for kroppen. Når det kommer til hud, hjælper de antioxidanter, der findes i druesfrøolie OPC’er, at neutralisere de frie radikaler i vores kroppe. Dette kan hjælpe med at fjerne akne. Desuden kan de anti-inflammatoriske egenskaber hos OPC’erne effektivt forhindre breakouts. Disse forhindrer også aldringsprocessen, ikke kun hjælper med at fjerne akne, men også at holde huden kigger yngre.