Kan hoppe reb styrke fødder og buer?

Hoppetov er en nem og billig måde at forbrænde kalorier på, styrke overkroppen og underkroppen og fremme hjertesundheden. Hvis det udføres korrekt, kan denne enkle aerob aktivitet hjælpe med at styrke fødder og buer, især hos børn. Hvis det udføres ukorrekt, kan det medføre skade eller forværre eksisterende fodproblemer, især plantar fasciitis.

Korrekt teknik

Korrekt form, mens hoppetovet reducerer sandsynligheden for skade. Roger Crozier, en idrætslærer, der træner et konkurrencedygtigt hopholdshold i San Antonio, Texas, anbefaler ikke at springe mere end 1 tomme ud af gulvet og holde sig højt på tæerne for at absorbere chokket. Hvis det gøres ordentligt, er reb-hoppe en mindre belastningsaktivitet end løb eller jogging, ifølge Crozier. Jump Rope Institute anbefaler at bære cross-trainer sko, når hoppe reb for at forhindre fald og andre skader.

Flad fødder

Hoppetov er en måde, et barn med flade fødder kan styrke fødderne og danne en naturlig bue, ifølge Hesperian, en nonprofit udgiver af bøger og nyhedsbreve til samfundsbaseret sundhedspleje. At have barnet barfodet på sand eller andre hårde overflader, tiptoe eller hente ting op med tæerne er andre anbefalinger til flade fødder. Disse øvelser er mere effektive end brugen af ​​indlægssål, ifølge hesperian. Platte fødder hos børn er normalt ikke et alvorligt helbredsproblem, hvis der ikke er nogen smerte, og barnet er i stand til at bevæge fødderne i alle retninger. Indlægssåler bør kun anvendes i tilfælde af alvorlige flade fødder.

Plantar Fasciitis

Plantar fasciitis er en betændelse i det bue-støttende ligament, der løber fra hælen til fodens bold. Mere end 95 procent af hælens smerte er diagnosticeret som plantar fasciitis, ifølge Feet for Life Podiatry Centers. Symptomer omfatter smerte i bunden eller indersiden af ​​hælen under stående. Ropehopping kan være en af ​​de handlinger, der forårsager og fortsætter med at forværre denne tilstand. Webstedet PlantarFasciitis.org anbefaler, at du undgår hoppetov eller løber efter en diagnose er lavet. Rådfør dig med en læge om, hvornår du skal genoptage motion efter genopretning.

Fordele

Ropehopping er en effektiv måde at forbrænde kalorier på, styrke din over- og underkrop og forbedre hjertehelsen. Denne høj-aerob aktivitet er en passende øvelse for fit-individer, men det kan lægge stress på dine knæ, ankler og hofter. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt rebspring skal være en del af din rutine, skal du kontakte din læge.