Kokosmælk og mælkeallergi

Mælkeallergi er en af ​​de mest almindelige fødevareallergier i USA. Fordi mælk og andre mejeriprodukter er allestedsnærværende i amerikansk madlavning og bagning, finder allergikere ofte brug for en mælkersubstitut, men er i tvivl om, hvorvidt en mulig erstatning som kokosmælk er sikker for dem at bruge.

Hvad er kokosmælk?

Kokosmælk er resultatet af at presse væsken fra jorden kokoskød og blande det med vand. Nogle kommercielle sorter omfatter også agenter som guargummi eller xanthangummi for at reducere adskillelsen. Produkter, der markedsføres som ren kokosmælk, indeholder ikke mejeriprodukter, udtrykket “mælk” refererer til væskens farve og tekstur, der ligner hele kødmælk eller fløde, alt efter hvor meget vand er tilsat.

Kokos og Mejeri Allergi

Mælkeallergi stammer fra en allergisk reaktion på et protein kaldet casein. Casein er til stede i varierende grad i alle produkter fremstillet af komælk. Lignende proteiner findes i gedemælk, så mere end 50 procent af mennesker, der er allergiske over for komælk, kan heller ikke tolerere gedemælk. Fordi kokosmælk ikke indeholder mejeriprodukter, er det generelt et sikkert valg for mælkeallergi, medmindre de også har en kokosnødallergi.

Kokosallergi

Fødevareallergi er tilbøjelige til at have mere end en allergi, så folk med en mælkeallergi bør altid være forsigtige, når de introducerer en ny mad. Når det er sagt, er der meget få dokumenterede tilfælde af kokosnutallergi. Inden for de dokumenterede tilfælde har forskere fundet to tilfælde af folk med valnødallergi også allergiske overfor kokosnød. Af denne grund klassificerer Food and Drug Administration coconut som en træmøt til allergi mærkning formål, selvom kokos er faktisk en frugt.

Kokos-smagsstoffer

Desværre er ikke alle kokosnødsprodukter skabt ens. Kontroller ingrediens etiketter omhyggeligt, når du køber mad til en person med mælkallergi. Tilsyneladende uskadelige produkter som tørrede kokosmælkspulver eller kokosnøddefarvede drikkevarer kan indeholde mejeriprodukter. Fælles fødevaretilsætningsstoffer, der indeholder skjulte mælkeallergiudløsere, omfatter valle, natriumkaseinat og mælkefaststoffer. Et produkt kan også produceres på udstyr, der også producerer mejeriprodukter, hvilket resulterer i krydskontaminering. Hvis du er i tvivl, kontakt producenten og spørg.