Kropsfedt procentvis skala anmeldelse

En gang i tiden badet skalaer fortalte dig lige din vægt, nu kan de fortælle dig, hvor meget af din vægt er fedt. Den nye generation af digitale badevågere kan også spore dit vægttab og dele oplysningerne via Wi-Fi med din smartphone, tablet eller iPad. Når du køber digitale vægte, skal du kigge efter dem, der er lette at læse og kan gemme information til hele familien.

Flere funktioner

Tjek et websted, der sælger flere mærker af kropsfedt skalaer. Det vil give dig en god ide om de funktioner, du får for dine penge. For eksempel er det nok en god ide at købe en skala, der også giver dig en Body Mass Index læsning: Omron og Tanita har flere modeller. Den mellemstore Omron Full Body Composition Monitor analyserer fedt, muskel, knogle og BMI og kan lagre statistikker for op til fem personer. I et højere prisklasse er Tanita BF-350 Body Composition Analyzer et mere passende køb til en fitness professionel eller sundhedsklub og omfatter Tanitas software til sundhedsstyring, som du kan oprette forbindelse til en computer. Glem også at kontrollere vægten af ​​hver skala, da dette kan variere.

Digital Diet Assistant

Hvis du vil have skalaer, der forbinder til din computer via Wi-Fi eller Bluetooth, skal du kigge efter en, der forbinder direkte med en app, så du kan spore dine aflæsninger og diætmål på farten. Withings Smart Body Analyzer eller FitBit Aria passer til regningen. The Withings-skalaen analyserer også din puls og endda sporer luftkvaliteten i dit hjem.