Lav honning og kanel lavere kolesterol?

Mange naturlige og naturlægemidler kan reducere dit kolesteroltal, og honning og kanel er to sådanne midler, der har dette potentiale. Både honning og kanel har også en række andre mulige medicinske anvendelser. Men før du begynder at tage enten honning eller kanel for at sænke dit kolesterol, skal du tale med din læge om mulige risici og ordentlig dosering.

Fungere

Både honning og kanel synes at have kolesterolsænkende egenskaber, siger University of Pittsburgh Medical Center. Honning synes også at have antimikrobielle egenskaber på grund af dets høje sukkerindhold, som kan bidrage til at forebygge eller behandle infektioner. Honning kan bidrage til at stimulere sårheling, bekæmpe periodontal sygdom eller gingivitis, regulere blodsukker og give afføringsvirkninger. Ud over at sænke kolesterol indeholder kanel terpenoider i sin flygtige olie, der synes at have antifungale, antibakterielle, anti-allergiske og insulinstimulerende funktioner, noterer sig University of Michigan Health System.

effekter

Både honning og kanel synes at reducere højt kolesteroltal, siger University of Pittsburgh Medical Center er enig i, at både honning og kanel ser ud til at reducere højt kolesteroltal. For begge retsmidler er det videnskabelige bevis lovende, mens det foreløbige. For eksempel viste et dobbeltblindt klinisk forsøg i Pakistan, at type 2 diabetikere, der tog 1 til 6 gram kanel hver dag, signifikant sænkede deres totale kolesteroltal, LDL eller “dårligt kolesterol” og triglyceridniveauer ifølge en rapport fra 2003 i ” Diabetes Care. ” En anden undersøgelse observerede, at honning forbedrede kolesterolprofiler og hjalp med at regulere blodsukkerindholdet hos diabetikere med højt kolesteroltal, ifølge et 2004-udgave af “Journal of Medicinal Foods”. Der findes dog lidt anden medicinsk forskning til støtte for brugen af ​​honning og kanel til behandling af højt kolesteroltal.

Anvendelser

Både honning og kanel anbefales også til behandling af forskellige gastrointestinale problemer, ifølge University of Pittsburgh Medical Center. Specielt kan du bruge kanel til at stimulere appetit og behandle fordøjelsesbesvær og mavesår, mens honning bruges til at behandle forstoppelse. Honning har også en lang historie med aktuelt brug til behandling af forbrændinger og sår såvel som oral anvendelse til behandling af gingivitis, allergier og alkoholforgiftning. Kanel kan hjælpe med at behandle type 2 diabetes, tung menstruation eller “menorrhagia”, gærinfektioner og kolik, bemærker University of Michigan Health System. Kanel kan også hjælpe med at behandle polycystisk ovarie sygdom og halsbrand.

Doseringsanbefalinger

For at sænke kolesterolniveauerne kan du tage 1 / 2- til 3/4 tsk kanelpulver dagligt eller 1/2 tsk kanelolie tinktur tre gange om dagen, siger University of Michigan Health System. Dette svarer til 2 til 4 gram kanelpulver hver dag eller 2 til 3 ml tinktur tre gange dagligt. Alternativt kan du tage 1 til 5 spiseskefulde honning flere gange om dagen for at behandle højt kolesteroltal, noterer University of Pittsburgh Medical Center. Spørg din læge om doseringen af ​​honning eller kanel, der passer til dig for at sænke dig kolesterol.

Advarsel

Både kanel og honning betragtes som meget sikre til forbrug, fordi de er blevet brugt i køkken og som mad i tusinder af år, siger University of Pittsburgh Medical Center. Selvom sjældne, forekommer allergiske reaktioner på honning nogle gange hos mennesker med pollenallergi. Honning er også usikker for spædbørn under et år på grund af muligheden for spædbarns botulisme. Kanel kan også producere allergiske reaktioner hos visse mennesker, og til tider forårsager luftvejsforstyrrelser eller udslæt på huden, advarer University of Michigan Health System. Undgå at bruge kanel, mens du er gravid, og undgå overdreven brug af kanelolie for at forhindre mundbetændelse eller irritation.