Må jeg spise skræl på kombucha squash?

Kabocha squash – ofte forvekslet med “kombucha”, den fermenterede drink – er en populær type squash kendt for at have en tør tekstur, og du gættede det, en spiselig skræl. Kabocha squash, som andre squash sorter, er høj i fiber og beta-caroten, og at spise skrællen giver endnu mere fiber pr. Portion. Skal på en kabocha squash er tyndere end de fleste squash og blødgøres ved høje temperaturer.

Kabocha squash er en type vinter squash med en lang holdbarhed. En kop kogt kabocha squash har 115 kalorier, herunder 30 g kulhydrater og 9 g fiber. Kabocha squash er en fedtfattig, lavnatriumfødevare med mindre end 2 g fedt pr. 1 kops servering og mindre end 10 mg natrium. Kabocha squash er højt i beta-caroten, hvilket giver op til 20 procent af den daglige værdi for de fleste voksne.

Kabocha squash er grøn med lysegrønne eller hvide humle og striber og intenst orange kød. På trods af den hårde tekstur er skallen af ​​en kabocha squash blød nok til at spise, når den er kogt. Skallet er sikkert at spise, men det er altid en god idé at vaske det, før du laver mad. Skallen er høj i fiber og vitaminer og mineraler. Hvis du foretrækker ikke at spise skræl, kan du skære den af ​​med en lille kniv eller vegetabilsk peeler eller fjerne den efter kogning.

Kabocha squash kan skæres i sektioner, kuberes eller skrælles og koges hel. Det kan koges, dampes eller bages. Kabocha squash er normalt stegt i stykker som tempura i japanske restauranter. Når kogt er kødet, er det sødt, blødt og fluffet med en slående nudeløs smag.

Alle squash sorter antages at have oprindelse i Central- eller Sydamerika. Kabocha squash dyrkes primært på steder med en vækstsæson på mindst 100 dage, herunder Japan, Californien, Colorado, Florida, Micronesien og New Zealand. Størstedelen af ​​kabocha squashen dyrket i USA og New Zealand eksporteres til Japan.

Kabocha Squash Nutrition

Hvad er i skræl?

Madlavningsmetoder

Historien om Kabocha Squash