Madlavning kalkun bacon i en ovn på den forkælede kokken bar pan

Pampered Chef bar pander a har nogle fordele i forhold til regelmæssige ark pander, der kommer til nytte med kalkun bacon. Du behøver ikke at linse stangpanden med pergament eller folie, og den har en høj læbe, der hjælper med at forhindre spild. En stor bar pan indeholder omkring 1 pund kalkun bacon. Hvis du laver en mindre mængde, skal du placere den jævnt over overfladen af ​​panden, og du skal dække to tredjedele af pander med mad under brug for at forhindre termisk chok. Du skal også lave kalkunbacon 2 til 3 minutter længere på en stangpande, end du ville på en metalplade.

Første gangs brug

Forbered en stangpande til den første brug, som du ville have nogen emaljeret køkkengrej: Vask det med mild opvaskemiddel og start madlavning. Du behøver ikke at bage og polymerisere fedt på en stangpande, da du laver støbejern, men mad kan stadig holde sig under de første par anvendelser. Bagning af koge af kiks, muffins eller kager på stangpanden eller børstning af kogeoverfladen med et let lag vegetabilsk olie, før kogning af kalkunbacon forhindrer klæbning under første brug.

A la carte

Ovnen opvarmes til 400 grader Fahrenheit. Arranger kalkun bacon i et jævnt lag på stangpanden. Hvert stykke skal have lige plads nok på hver side for ikke at røre ved næste stykke. Placer stangpanden i ovnen på mellemstativet. Bag baconet, indtil det brænder langs kanterne eller i 15 til 17 minutter. Tag panden ud af ovnen og sæt den på en køleholder eller en potholder. Pat kalkun bacon med papirhåndklæder og server. For skarpt kalkun bacon skal du sætte en kogebage på toppen af ​​barpanden, inden du lægger baconet til. Arranger kalkunbaconet på stativet og bage det ved 450 F i 15 til 17 minutter. Spræk en generøs mængde sorte peberkorn på begge sider af kalkunbaconet, før du koger det for at gøre en peberet variation.

Kandiseret Tyrkiet Bacon

Du kan bruge næsten ethvert søde eller sukker til slik eller glasur bacon. Brunt sukker, ahornsirup og øl er få sødemidler og aromaer, der virker. Bages kandiseret bacon ved 400 F i 15 til 17 minutter, og lad det køle af på et stålstativ før servering. * Stænk ca. 1/4 tommer brunt sukker i et jævnt lag på en plade. Tryk let på begge sider af hver skive bacon i brunt sukker. Mellemrummet skar ca. 1/4 tommer fra hinanden på stangpanden. * For at lave øl-og-ahornbacon blandes 1 kop ahornsirup og 3/4 kop lager (for hver 1 pund kalkunbacon) i en gryde . Smør sirup og øl over medium varme, indtil den reducerer med halvdelen, ca. 25 minutter. Arranger bacon på stangpanden, afstand hvert stykke omkring 1/4 tommer fra hinanden. Pensel baconet liberalt med glasuret.

Oprydning og tips

Lad stangpanden køle, indtil den er varm nok til at klare eller indtil den når stuetemperatur til rengøring. Du kan finde det lettere at rengøre glasur eller sukker fra panden, mens det stadig er varmt. Skraber mad fra stangpanden ved hjælp af et træ eller den medfølgende nylonskraber, brug aldrig et metal køkkenredskab. Kør varmt vand over barpanen for at hjælpe med stædige madbiter, brug ikke parabol såpe til at rengøre gryden (undtagen før første gangs brug). Det er normalt, at barpanden bliver mørkere efter gentagen brug. Selvom stangpanden er glat og synes ikke-porøs, er det ikke. Polymeriserede fedtstoffer fra gentagne fyld porerne i overfladen og skabe en nonstick belægning.