Om magnesiummangel og svimmelhed

Magnesium er en vigtig mineral rigelig i kroppen, der er afgørende for et godt helbred. Magnesium kræves af skelets muskler, nyrer og hjerte for korrekt funktion. Ca. 50 procent af magnesiumet i kroppen er fundet i knogle. Derudover findes kun 1 procent i blodet, mens resten findes i vævs- og orgelceller. Data fra 1999 til 2000 National Health and Nutrition Examination Survey antyder, at mange voksne i USA undlader at få de anbefalede mængder magnesium i deres kostvaner. En magnesiummangel forårsager en række symptomer, herunder svimmelhed – et tab af balance og følelse af svimmelhed.

Fungere

Magnesium er involveret i mere end 300 biokemiske reaktioner i kroppen. Det hjælper med at opretholde normal muskelkontraktion og afslapning, nervefunktion, en stabil hjerterytme, et sundt immunsystem og stærke knogler. Det hjælper med produktion og transport af energi, fremstilling af protein og enzymatiske reaktioner. Magnesium regulerer blodsukkerniveauer, fremmer normalt blodtryk og er af særlig interesse i forebyggelsen af ​​kroniske lidelser såsom hypertension, hjerte-kar-sygdom og diabetes. Når magnesium indtages, absorberes det af tyndtarmen, overskud udskilles via nyrerne via urinen.

Anbefalede daglige indtag

Fødevare- og Ernæringsrådet ved Institut for Medicin etablerede det gennemsnitlige daglige indtag af magnesium, der er tilstrækkeligt til at opfylde næringsbehovet hos næsten alle sunde individer. Børn i alderen 1 til 3 kræver 80 mg, mens de 4 til 8 år har brug for 130 mg, og børn i alderen 9-13 kræver 240 mg magnesium om dagen. Ungdomspiger i alderen 14 til 18 har brug for 410 mg, mens unge piger kræver 360 mg magnesium hver dag. Mænd i alderen 19 til 30 har brug for 400 mg, med en stigning til 420 mg magnesium dagligt efter 31 år. Kvinder i alderen 19-30 kræver 310 mg, med en stigning til 320 mg magnesium per dag efter 31 års alderen. Dagligt Magnesium krav er højere under graviditet, men ikke laktation.

hypomagnesæmi

Selvom de fleste amerikanere ikke får de anbefalede mængder magnesium, anses en sand mangel for sjælden. Der er imidlertid bekymring for, at mange voksne ikke har tilstrækkelige magnesiumreserver i deres krop. Hypomagnesæmi er karakteriseret ved unormalt lave magnesiumniveauer i dit blod. En magnesiummangel skyldes typisk utilstrækkelige indtag i forbindelse med alkoholisme eller dårlig diæt, traumer relateret til kirurgi eller forbrændinger, usædvanligt store tab som ved kronisk diarré, opkastning, sved eller overdreven vandladning, underernæring eller malabsorption, medicinering, herunder diuretika, antibiotika og Anti-neoplastika, højt blodkalcium og hyperaldosteronisme. Din læge skal overvåge dine magnesiumforretninger og have brug for tilskud.

Symptomer

Symptomer relateret til magnesium mangel har tre kategorier: tidlig, moderat og alvorlig. I første omgang kan du opleve apati, træthed, anoreksi, forvirring, søvnløshed, irritabilitet, muskelspænding og dårlig hukommelse. Da manglen forværres, kan du opleve nedsat evne til at lære, kardiovaskulære ændringer og et hurtigt hjerterytme. Hvis der ikke behandles ubehag, vil en magnesiummangel forårsage delirium, følelsesløshed, prikken, depression, hallucinationer, unormale øjenbevægelser, kramper og svimmelhed.

Svimmelhed er følelsen af ​​svaghed, svimmelhed eller tab af balance. Det kan forværres, når du sidder op, det kan være alvorligt nok til at forårsage kvalme og opkastning. Magnesium er et mineral, der er nødvendigt for elektrolytbalancen i din krop. Hvis du mangler en tilstrækkelig mængde magnesium, kan din hjerne muligvis ikke modtage meddelelser fra dine sensoriske nerver. Derudover kan hjernen fortolke meddelelser fra det indre øre, at bevægelse og tyngdekraft mærkes, selv når der slet ingen bevægelse er. Dette vil medføre svimmelhed og tab af balance.

Det er vigtigt at først diagnosticere og behandle den bagvedliggende årsag til hypomagnesæmi. Behandling afhænger af type og årsag til manglen. Typisk omfatter behandling rehydrering gennem en vene, medicin til at lindre sværhedsgraden af ​​symptomer og en magnesiumrig diæt. Grøntsager som mørke grønne grøntsager og avocados, frugter som bananer og tørrede abrikoser, nødder, herunder mandler, valnødder og cashewnødder, bælgplanter som tørrede ærter og bønner, sojaprodukter og fuldkorn, herunder brunt ris og hirse, er gode kilder til kost magnesium. Forbruger en velafbalanceret kost med mad fra hver af fødevaregrupperne sikrer, at du opfylder dine daglige magnesiumbehov og hjælper med at forhindre en diætmangel.

Svimmelhed

Behandling