Om nioxin follikelbehandling

Nioxin Follicle Booster er Nioxins nøgleprodukt til behandling af hårfollikelforstyrrelser. Nioxin Follicle Booster er en nonprescription behandling tilgængelig fra de fleste apoteker og online farmaceutiske afsætningsmuligheder. Nioxin siger, at Follicle Booster er specielt designet til at placere hovedbunden i den bedst mulige tilstand for at dyrke hår af høj kvalitet, og det hævder ikke, at Follicle Booster er i stand til at genvinde hår som tab af balding.

Behandlingsbetingelser

Nioxin Follicle Booster er rettet direkte til dem, der oplever generel for hård udtynding af håret samt hårdttæthed med lav densitet specifikt på hårlinjen. Nioxin hævder at være effektiv til både mænd og kvinder af enhver alder, selvom dens evne til at behandle tynderhår gør det særligt egnet til behandling af hårforhold hos kvinder, som generelt har tendens til at lide af udtynding og halte hår i modsætning til recessionen og det samlede mønster Skaldethed oplevet af mange mænd.

Aktive ingredienser

Nioxin Follicle Booster indeholder et stort antal ingredienser, der har vist sig at forhindre hårtab og fremme væksten af ​​stærkt og sundt hår. Disse omfatter vitaminer og mineraler såsom kobber, jern, biotin og koffein, og naturlægemidler såsom ginseng, ginkgo og saw palmetto. Disse ingredienser har et dobbelt formål: De som så palmetto, biotin og koffein fokuserer på behandling af hårsækkene og hæmmer DHT, en ledende årsag til hårtab, mens ingredienser som ginseng og ginkgo fokuserer på at beskytte håret mod UV stråler og andre miljømæssige skader.

Anvendelse

Nioxin Follicle Booster skal påføres direkte til hovedbunden to gange dagligt. Ansøgningen bør fokuseres specifikt på områder hvor håret ser ud til at være for tyndt, og til områder på hårlinjen, der har en særlig lav hårdensitet. Det skal bemærkes, at der kan forekomme rødme i områder, hvor follikelstimulator er blevet anvendt, men dette er en midlertidig virkning af produktet som et resultat af øget omsætning i de påførte områder og bør falme kort efter at være vist.

Resultater

Nioxin Follicle Booster deler tilsyneladende mening med hensyn til dens resultater. For nogle mennesker synes follikelbehandling at fungere rigtig godt, hvilket giver gode resultater til gode, når de anvendes korrekt og konsekvent. For andre giver Follicle Booster lidt eller intet konkret resultat. Nioxin Follicle Booster synes imidlertid at være en nyttig tilføjelse som en del af en mere omfattende hårdttab rutine, og dets anvendelse sammen med andre hårtabs-shampooer og balsamier samt andre aktuelle behandlinger kan bidrage til at maksimere resultaterne.

Bivirkninger

Selvom Nioxin siger, at der ikke er nogen bivirkninger forbundet med brugen af ​​follikelstimulator, foreslår nogle rapporter, at kløe og mild irritation af hovedbunden kan forekomme efter påføring. Eventuelle bivirkninger kan tilskrives ukorrekt anvendelse, og brugerne bør passe på at anvende Nioxin kun til udtynding af hovedbunden for at minimere risikoen for bivirkninger.