Selleri juice og hovedpine

Smerter eller ubehag i hovedet eller hovedbunden er en almindelig tilstand, der ofte er relateret til stress, angst, skade eller depression. Visse infektioner, mangel på søvn eller mad, alkohol, street drugs og overarbejde er nogle af de andre fælles faktorer, der kan føre til hovedpine. Faktisk kan hovedpine klassificeres i flere typer, såsom klyngehovedpine, sinus hovedpine, migræne og spændingshovedpine, baseret på deres hyppighed, areal, sværhedsgrad og årsag. Over-the-counter smertestillende medicin kan hjælpe med at klare tilstanden sammen med naturlige urter og kosttilskud som selleri.

Selleri, eller Apium graveolens, er en slank, høj plante med segmenterede blade og små hvide blomster. Små, brune og solbrændte frø, der findes i planternes blomster, indeholder flygtige olier, flavonoider og andre kemiske forbindelser, som er ansvarlige for dets biologiske aktivitet. Selleriprodukter er tilgængelige som friske eller tørrede frø, tabletter, kapsler, frøolier, juice og ekstrakter, og er blevet anvendt i orientalisk medicin til behandling af forskellige tilstande, herunder gigt og leddegigt.

Tinkturer fremstillet af sellerifrø kan hjælpe med at lindre hovedpine, der varer hele dagen og øges, når de spiser og i fri luft, ifølge Dr. Timothy Field Allen, forfatter til bogen “Handbook of Materia Medica and Homeopathic Therapeutics.” Forfatteren anbefaler også selleri frø tinkturer at behandle skarpe hovedpine over øjet og templet område, der holder hele natten, og for throbbing smerter i templet. Paul Pitchford, i sin bog “Healing with Whole Foods”, anbefaler sellerisaft kombineret med citronsaft til behandling af hovedpine forårsaget af højt blodtryk og overdreven varme. Selleri kan også hjælpe med at lindre bankende hovedpine, nedsunket øjenfleksfølelse og manglende søvn på grund af tænkning, hvilket kan forværre hovedpine, siger Dr. William Boericke i bogen “Pocket Manual of Homeopathic Materia Medica.

Selleri produkter er sikkert at bruge i den almindelige befolkning, selv om allergiske reaktioner, herunder udslæt og åndenød kan forekomme nogle gange. Universitetet i Maryland Medical Center advarer dog gravide kvinder mod brugen af ​​disse kosttilskud, da de kan føre til livmoderblødning, sammentrækninger og abort. Urten bør også undgås af personer med nyrebetændelse. Selleri kan også forstyrre visse blodfortyndende og diuretiske lægemidler.

Tal altid med en læge, inden du bruger selleriprodukter for at afgøre, om de passer til dig. Tag aldrig sellerifrø fra havenpakken, da de behandles med skadelige kemikalier. Desuden reguleres produktionen af ​​urte kosttilskud i USA ikke af Food and Drug Administration. Sørg for sikkerheden og renheden af ​​produktet inden brug.

Selleri og dets kosttilskud

Forbindelse mellem selleri og hovedpine

Bivirkninger

Forholdsregler