Udfordringer med at vedtage et barn

Mange forældre finder kærligheden i deres hjerter for at bringe et barn hjem ved adoption. Selv om adoptivforældrenes hensigter er gode, kan processen selv være vanskelig – fyldt med tilbageslag, snubler og potentialet for hjertesorg. Selv om mange familier modløses af adoptionsprocessen, kan de i et uheldig vente med at vente tålmodigt og arbejde gennem vanskelighederne til et barn.

Juridiske krav

Næsten alle adoptioner kræver, at forældre gennemfører et homestudy før godkendelse til at begynde, undersøgelsen viser, at potentielle forældre er egnede til at rejse et barn. Indenlandske adoptioner kan kræve brug af en facilitator, der kan arrangere planer for overførsel af pleje fra fødemoren til adoptivforældrene. Internationale adoptioner kræver tilladelse fra den amerikanske regering til at bringe et barn ind i landet samt tilladelse fra udenlandske regeringer til at adoptere et barn fra sit fødselsland.

Udgifter involveret

Vedtagelse kan være en dyr proces, der forbyder mange familier at starte. Forældre, der arbejder med et agentur, skal betale de udgifter, der skal betales for at behandle papirarbejde eller forbinde familier med fødselsforældre, og gebyrer betales til socialarbejdere for at gennemføre homestudy og baggrundskontrol. Afhængig af typen af ​​adoption kan forældre også forvente at betale gebyrer forbundet med rejser, dokumentoversættelse og eventuelt fødselsmorudgifter. Der er juridiske gebyrer, retsomkostninger og tidspunkter, hvor du skal gå glip af arbejde for at håndtere adoptionsrelaterede ærinder, ifølge National Adoption Center. Potentielle adoptivforældre kan forvente at bruge $ 500 til $ 2.000 på retsomkostninger, $ 2.500 til $ 6.000 på advokatbistand, op til $ 2.500 for indenlandske offentlige adoptionsbureauer, $ 5.000 til $ 40.000 på privat privat adoption og $ 15.000 til $ 30.000 ved udenlandsk adoption. Child Welfare Information Gateway.

Fødselsmoder

Mange indenlandske adoptioner medfører, at en biologisk mor vælger adoptivforældre til at rejse barnet. Dette kan indebære at vente en ukendt tid, indtil adoptivforældre er valgt. Nogle forældre kan følge med fødemorens graviditet og levering kun for at få hende til at ændre sig, når hun ser barnet. Mens adoptivforældre skal være empatisk over for fødselsmorternes beslutninger, er der en stressende mulighed for, at ventetiden kan ende uden det pågældende barn.

Familiepleje

Forældre, der ønsker at adoptere fra plejesystemet, kan have problemer med at fuldføre processen. Mange børn i plejehjem forvalter virkningerne af et ustabilt hjemmeliv før de kommer ind i systemet. Af de børn, der er placeret i fosterhjem, står over halvdelen tilbage til pleje af deres biologiske forældre, Evan B. Donaldson Adoption Institute. Dette kan forårsage en vanskelig situation for adoptivforældre, der gerne vil vedtage et barn, men som skal vente, indtil de biologiske forældres rettigheder er afsluttet.

Hvad skal man overveje

Potentielle adoptivforældre, der ønsker at adoptere et barn, har flere ressourcer til at henvende sig til for at hjælpe med processen, og mange forhindringer kan overvindes med vejledning fra fagfolk. National Adoption Foundation er en organisation, der giver information om adoptionsbevillinger, lån og kreditmidler til forældre, der ønsker at vedtage, men kan have brug for økonomisk bistand. Adoptive Families Magazine er en print og online ressource, der har masser af information om problemer omkring adoption for familier, der diskuterer alt fra landespecifikke adfærdskriterier til, hvordan man kan fylde tiden, mens man venter på et barn.